EN BA

Uslovi


Vraćanje robe
Za kupovinu preko interneta, Berberović prihvata vraćanje torbi samo u njihovom prvobitnom stanju i vratiće plaćeni iznos samo na osnovu priloženog originalnog računa. 

Torba se može vratiti za punu cijenu u roku od 10 dana nakon dana isporuke. 
Oštećene torbe se neće primati. Zadržavamo pravo da po vlastitom nahođenju odbijemo vratiti torbe koje ne ispunjavaju gore navedene uslove za vraćanje.

Postupak vraćanja na www.berberovic.ba se obrađuje u roku od 7-10 radnih dana nakon primitka. E-mail sa potvrdom će biti poslan na Vašu adresu nakon uplate vraćenog novca. Vraćanje novca se može obaviti samo u istoj formi u kojoj je izvršena uplata. Iznos plaćen za prvobitnu dostavu se ne vraća. Uz svaku pošiljku su uključene jednostavne upute za povrat torbe. Nastojaćemo da osiguramo brz povrat novca, a odmah po završetku postupka poslaćemo obavijest putem e-maila. 
 

Načini slanja i cijene
Vršenje usluga brze dostave na području BiH povjerili smo In Time d.o.o. 
Dostava robe po cijeloj Bosni i Hercegovini se vrši u tranzitnom vremenu od 24-48h.

Za pošiljke izvan BiH, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: info@berberovic.ba

Organizacija i metodologija:

*Tranzitno vrijeme: podrazumijeva vremenski period koji pošiljka provede na putu od pošiljatelja do primatelja i ono se izražava isključivo u radnim danima. 

*Osiguranje robe u prevozu: Grupa In Time, kao dobar privrednik i respektabilan kurir, za razliku od drugih ima osiguranje po dva osnova: Prevoznička odgovornost i Osiguranje robe kako u međunarodnom, cestovnom prijevozu tako i u domaćem prijevozu.
 

Za dostavu pošiljaka do 10,00 kg po cijeloj BiH, In Time odobrava cijenu od 10,00 KM+PDV po pošiljci. 
 
Isporuka istog dana – samo Sarajevo 
Usluga isporuke istog dana je moguća za stavke iz Vaše narudžbe koje su neposredno dostupne za slanje u Sarajevu. Potvrdu sa pojedinostima o isporuci ćemo vam poslati odmah nakon otpreme kupljenog artikla i ukoliko želite odabrati neki alternativni način preuzimanja Vaše narudžbe, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: info@berberovic.ba
Nakon isporuke, molimo vas da provjerite da broj isporučenih kutija odgovara broju koji je naveden u e-mailu kojim se potvrđuje slanje. 
 

Praćenje pošiljke online
Sve isporuke možete pratiti preko In Time/TNT Express brze dostave. Potvrda o slanju vam se dostavlja putem e-maila odmah nakon otpreme kupljenog artikla, što Vam omogućava praćenje statusa Vaše pošiljke. 
Vašu pošiljku možete pratiti putem ovog linka: http://in-time.hr/pracenje-posiljke
 

Izmjene /Otkazivanje 
Ako želite otkazati ili izmijeniti svoju narudžbu, molimo da nam pošaljete što je moguće prije e-mail na info@berberovic.ba. Potrudićemo se da Vam izađemo u susret. Međutim, ne možemo garantirati da se kupovina može otkazati ili izmijeniti nakon što je izvršena narudžba. Nakon što primite naručeni artikal, molimo da pogledate  upute o vraćanju robe priložene uz kupljeni artikal. Ako želite kupiti neki drugi proizvod, molimo Vas da posjetite naš webshop ili da nas kontaktirate putem e-maila na returns@berberovic.ba

Cjenovnik
Cijene prikazane na našem website-u su izražene u KM (Bosna i Hercegovina) i u EUR (inostranstvo). 
 

Plaćanje 
Prihvatamo sljedeće oblike plaćanja za kupovinu putem interneta:
•    Visa
•    Mastercard

Iznos kupovine će se skinuti sa Vaše kreditne kartice kada provjerimo pojedinosti o Vašoj kartici tj. dobijemo odobrenje za skidanje iznosa i potvrdimo raspoloživost artikla na skladištu.
 

Prioritetna lista čekanja
Svojim klijentima nudimo mogućnost prijevremene narudžbe stavki koje su u proizvodnji. Kada naručite takav artikal, bićete stavljeni na prioritetnu listu kako biste bili među prvima koji će primiti odabrani artikal čim bude spreman. Očekivani datumi otpreme će biti navedeni na stranici sa proizvodima kao i prilikom odjave nakon što je stavka dodata u Vašu korpu za kupovinu. Nastojimo navesti datume što je moguće preciznije, ali imajte u vidu da Vaši artikli nekada mogu stići nešto ranije ili kasnije nego što je predviđeno. 

Autentična garancija za proizvode Berberović 
Garantiramo autentičnost svih proizvoda kupljenih preko Berberović online.

Proizvodi Berberović su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, uz vrhunski dizajn i izradu. Svi proizvodi Berberović su izrađeni u Bosni i Hercegovini, osim kože koja je proizvedena u Italiji.