EN BA

Dostava


Načini slanja i cijene
Vršenje usluga brze dostave na području BiH povjerili smo In Time d.o.o. 
Dostava robe po cijeloj Bosni i Hercegovini se vrši u tranzitnom vremenu od 24-48h.

Za pošiljke izvan BiH, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: info@berberovic.ba
 

Organizacija i metodologija:

*Tranzitno vrijeme: podrazumijeva vremenski period koji pošiljka provede na putu od pošiljatelja do primatelja i ono se izražava isključivo u radnim danima. 

*Osiguranje robe u prevozu: Grupa In Time, kao dobar privrednik i respektabilan kurir, za razliku od drugih ima osiguranje po dva osnova: Prevoznička odgovornost i Osiguranje robe kako u međunarodnom, cestovnom prijevozu tako i u domaćem prijevozu.
 

Za dostavu pošiljaka do 10,00 kg po cijeloj BiH, In Time odobrava cijenu od 10,00 KM+PDV po pošiljci. 

 
Isporuka istog dana – samo Sarajevo 
Usluga isporuke istog dana je moguća za stavke iz Vaše narudžbe koje su neposredno dostupne za slanje u Sarajevu. Potvrdu sa pojedinostima o isporuci ćemo vam poslati odmah nakon otpreme kupljenog artikla i ukoliko želite odabrati neki alternativni način preuzimanja Vaše narudžbe, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: info@berberovic.ba

Nakon isporuke, molimo vas da provjerite da broj isporučenih kutija odgovara broju koji je naveden u e-mailu kojim se potvrđuje slanje. 
 

Praćenje pošiljke online
Sve isporuke možete pratiti preko In Time/TNT Express brze dostave. Potvrda o slanju vam se dostavlja putem e-maila odmah nakon otpreme kupljenog artikla, što Vam omogućava praćenje statusa Vaše pošiljke. 
Vašu pošiljku možete pratiti putem ovog linka: http://in-time.hr/pracenje-posiljke